Skandinaviens största volleybolls turnering i Malmö

Denna turnering är för afghanska ungdomar som bor i Sverige, Danmark och Norge i syfte för att kollektivt bekämpa och belysa drog och narkotika problem. Att ordna en sådant turnering skulle medföra att ungdomar blir mer informerade om effekten av narkotika och att de själv ta ställning till det

Afghanskt Akademiskt kulturcentrum i Sverige (AAKS) skall ordna en volleybollsturnering för ungdomar den 17 september 2011.
Vinnare i den Skandinaviens största volleybolls turnering i Malmö var Afghanska volleyboll klubb i  Stockholm ( Kabul A) . Andra plats fick afghanska volleyboll klubb i Norge och tredje plats fick afghanska volleyboll klubb i Malmö

Skandinaviens största volleybolls turnering i Malmö arrangerat av Afghanskt Akademiskt kulturcentrum i SverigeLämna ett svar