Norge i krig: Uppdrag Afghanistan

Dokumentärserie om norska soldater i Afghanistan Följ soldaterna på uppdrag under sex månader
Större delen av dokumentärserien utspelas i baslägret under förberedelser av olika uppdrag, och därefter i möten med afghansk lokalbefolkning och afghanska myndigheter. Dokumentärserien följer bland andra ”fotsoldaterna” Steve Hansen (34) och Sigve Digernes (24) som ingår i Task Unit, en infanterienhet från Telemarksbataljonen, samt översten Rune Solberg (46), som leder den norska styrkan (PRT) och har ansvaret för 50 soldater under sex månader i det norska lägret i Meymaneh i Faryabprovinsen

http://www.svt.se/norge-i-krig-uppdrag-afghanistan/se-program/article306224.svt?autostart=true

اشتراک سربازان نارویژی در عملیات نظامی در خاک افغانستان 

فلم مستند که در چند سریال در تلویزیون سویدن در معرض نمایش قرار گرفته است . این فلم برای یک ماه قابل دسترسی میباشد

 Lämna ett svar